Direct een
afspraak maken
Personal/Performance training

Personal training

De personal/performance trainer is er voor iedereen die als doel heeft om fitter te worden, te revalideren of bijvoorbeeld gewicht te verliezen en hier graag extra hulp bij wil gebruiken. Onder begeleiding sporten en bewegen om zo tot een gerichte en verantwoorde manier naar je doel te werken. Dit kan 1 op 1, in duo-training, in small group training (3 a 4 personen) of voor een team.

Een personal trainer doet meer dan alleen een fitnessprogramma opstellen. De personal trainer kan hulp bieden bij gewichtsbeheersing, lifestyle changing, revalidatie. Verbeteren van kracht, conditie en lenigheid. Is een luisterend oor, is sterk in mental coaching en kan je helpen op moeilijke momenten om door te zetten.

Ook als je een chronische ziekte hebt, is het heel erg belangrijk om voldoende te bewegen. En hoe je dat invult is voor iedereen anders. Een chronische ziekte niet in de weg hoeft te staan van een gezonde lifestyle!

Daarnaast kan de Personal/Performance Trainer u ook helpen bij:

  • in samenspraak met de fysiotherapeuten het laatste deel van uw hersteltraject ingaan
  • het revalidatietraject als onderdeel van het team van therapeuten bij meer of minder complexe zorgvragen

 

Verschillende trainings-paketten

- Personal training

- Duo personal training

Deze trainingen kunnen gericht zijn op personal training of op performance training.

Waarbij met een duo een intake wordt gedaan en gaan kijken naar de doelstellingen van het duo op basis hiervan een trainingsplan gaan schrijven waarbij aan de verwachtingen van allebei de deelnemers wordt voldaan. Het doel van het in duo sporten is om een stok achter de deur te houden. En extra motivatie te creëren waardoor er misschien nog uitdagendere doelstellingen kunnen worden geformuleerd. Bij de performance trainingen kan er door duo deelnemer nog meer specifiek getraind worden. Door duo oefeningen te doen die specifiek gerelateerd zijn.

- Small group training

De small group trainingen zullen trainingen zijn waarbij er een ‘full-body’ training zal worden gedraaid. Alle grote spiergroepen zullen worden getraind. Daarnaast zullen alle oefeningen net als bij de andere trainingen worden uitgevoerd met vrije gewichten.

In de trainingen zullen oefeningen per persoon worden aangepast indien dit nodig is. Zo kan iedereen op zijn/haar niveau werken en alles uit de trainingen halen. Naast het trainen staat een sociaal aspect ook centraal in de trainingen, er zullen dus ook oefeningen zijn  waarbij je moet samenwerken.

- Trainingen op maat

Graag bekijken we samen met je wat de wensen zijn. Bijvoorbeeld een training parallel aan een fysiotherapeutische behandeling, een specifiek traject ter voorbereiding van een operatie of een combi traject met begeleiding van de diëtiste of coach.


Direct een afspraak maken